Title Image

Børne- og ungeteaterlaboratoriet

Har dit barn lyst til at være med til at fordybe sig i kreativitet, fantasi og skuespilkunst i samspil med jævnaldrende børn med samme interesse?

Børne- og ungeteaterlaboratoriet tilbyder faste undervisningsforløb for børn. Der afholdes også løbende workshops for både små og store børn. Børnene fordyber sig i forskellige fokusforløb, hvor de undersøger, leger, griner, udforsker og afprøver eksisterende så vel som helt nye teknikker, kunstgreb og udtryksformer. Der vil også indgå øvelser med improvisation, og der er plads til inddrage børnenes egne ideer. Ved slutningen af hvert forløb holder vi små visninger.

Teater handler ikke kun om ”at blive set på scenen”. Det handler især om samarbejde, om at give plads til hinanden, om at formidle følelser og fantasi gennem kreativitet og nærvær. Og så er det en enestående mulighed for børnene til at blive inspireret af dygtige internationale kunstnere hvor der er plads til alle.

Børnene instrueres af skuespillerne og teaterpædagogerne Alice OcchialiValerio Peroni. I løbet af året inviteres også gæstelærere til at udforske forskellige måder at udtrykke og kunstformer på. Der afholdes også weekend-workshops med skuespillerne med fokus på specifikke temaer og tilgange. Derudover vil gæstelærere med en række kunstneriske baggrunde, traditioner og kulturer blive inviteret til at være vært for nogle af workshops’ne.

[video src="https://ntl.dk/wp-content/uploads/2022/12/Promo-BTL.mp4" /]