Babel Babel Babel

Babel Babel Babel

Varighed
60 min
Sprog
Dansk / Babylonsk
Anbefalet alder
Fra 14 år

Tag med på en musikalsk rejse

"Babel Babel Babel" tager dig med på en musikalsk rejse gennem kærlighedens vanskelige væsen, livets almindeligheder, krigen, nationalismen og frihedstrangen

Kabareten er en musikalsk fortælling om englen Babylon, der i en babylonisk blanding af sprog forsøger at hitte rede på menneskenes verden. 

Det er en grotesk kabaret med humor, ironi og lidenskab. Vi møder en falden engel, en forrykt, der taler med sig selv, himlen og publikum og langsomt drages man stadig dybere ind i kærlighedens og livets afkroge, med både lethed og alvor.

Kabareten er bygget op omkring musik og sange fra 30’erne og 40’erne af blandt andre P.H., Edith Piaf, Brecht, Balz, Weil og Holländer m.m.

"Babel Babel Babel" er en genopsætning af Nattens Babylon i en ny bearbejdning og med ny akkompagnatør Martin Damgaard. Søs Banke turnerede fra 2004 til 2014 med Nattens Babylon sammen med musikerne Torben Lassen og Nikolai Seidelin under navnet ”Babylon Trio. Den daværende kabaret forestilling var en udløber af kabareten Liebe ist Kein Geheimniss som blev til i et samarbejde mellem Søs Banke og Zimmer Theater i Tübingen i Sydtyskland i 2002, hvor den blev spillet første gang med en anden musikalsk besætning.

Timing er alt i kabaret, Søs Bankes djævelskab af en engel er eminent; bedst som vi svømmer væk i romantisk Kjærlighed mellem grevinden og hendes tjener, flår hun sit publikum ned på jorden igen.
Dansk presse: Urban

Medvirkende

Søs Banke

Skuespiller

Holdet bag

Søs Banke

Ide af

Martin Damgaard

Klaver

Amanda Appel

Foto 

Anmeldelser

Læs anmeldelser af Babel, Babel, Babel

Søs Banke er en fascinerende scenisk begavelse. Hun har en praktfull stemme som virkelig bærer over et stort område… 
Norsk presse: Gjengangeren
Minder for Livet

Minder for Livet

Spor i sneen

Spor i sneen

VinterVæsner

VinterVæsner

bubble