After War

After War

Varighed
60 min.
Sprog
Engelsk, Koreansk
Anbefalet alder
Fra 15 år

Bemærkelsesværdig forestilling udforsker eftervirkningerne af krig med unge skuespillere fra Sydkorea og Nordisk Teaterlaboratorium.

"After War" bringer den klaustrofobiske verden af krig og menneskelig forfald til publikum. Til tiden efter en krig, enhver krig, der blev kæmpet i et fremmed land mod en fremmed nation. Noget udløser mekanismen for global krig. Én mands død. Et enkelt skud affyret. Voldtægt. At sætte ild til en bog. En simpel fejltagelse. En tåbelig handling. Bare en klipning. Noget i fortiden, som vi bare kunne have ladet gå.

Øst og vest mødes i "After War". To sprog og to kulturer, hver med deres egen historie. Gennem forvrængede billeder bliver publikum trukket ind i krigens tavse rædsel, hvor drab for det, du kæmper for, er normalt.

"After War" er baseret på fremmedgørelsen på begge sider af slagmarken. Vi trækkes ind i en soldats mareridt, hvor de døde genopstår, og virkeligheden ikke længere er den samme. Drømmene overtager dagen, og hukommelsen bliver et ustyrligt og uopnåeligt spøgelse. Efter krig kommer fred. Men en fred med deprivation, skyld og søgen efter mening og tilgivelse.

 
 
Det var en berigende oplevelse at se to kulturer mødes. Musikken forstærkede stemningerne på en bemærkelsesværdig måde og skuespilpræstationerne var virkelig imponerende. Tak for en både spændende og dybt følelsesladet oplevelse.
Publikum, Holstebro NTL, marts 2023

Medvirkende

Donghyuk Choi

Skuespiller

Petra Banke

Skuespiller og Lyddesigner

Juraj Benko

Skuespiller

Haejoon Park

Skuespiller, Koreograf

Sangjun Moon

Musiker, Performer og Assisterende Instruktør

WooJoo Lee

Musiker, Performer og Musikproducer

Holdet bag

Søs Banke

Instruktør og Adaption

Lee Dongil

Medinstruktør og Adaption

Fausto Pro

Tekniker

Paul Anthony Hayles

Tekniker

Iben Nagel Rasmussen

Rådgiver

Donald Kitt

Rådgiver

Roberta Carreri

Rådgiver

Kai Bredholt

Rådgiver

Amanda Appel

Foto og Video

Om det internationale samarbejdsprojekt MOA

"After War" er en del af et fireårigt samarbejde mellem Korea Association of Performing Arts Producers (KAPAP) og Nordisk Teaterlaboratorium.

"After War" produktionen består af en ny konstellation af kunstnere på Nordisk Teaterlaboratorium og performancegruppen Moon of Asia fra Sydkorea. Unge kunstnere, der kun kender krigshistorien gennem billeder, optagelser og skriftlige kilder, med et fælles mål om at skabe en kunstnerisk bro mellem fortid og nutid.

Støttet af

Asia Culture Center (ACC) og Asia Culture Center Foundation (ACCF) under Kultur-, Sports- og Turismeministeriet i Republikken Korea.

Se forestillingen online

Se hele forestillingen her

Meget imponerende intensitet som fastholder dig som publikum i et nænsomt greb midt i rædsler og hjælper dig med at bære det.
Publikum, Holstebro NTL, marts 2023
Flowers for Torgeir

Flowers for Torgeir

Frog, Frogo og Frogi

Frog, Frogo og Frogi

Spor i sneen

Spor i sneen

bubble