Alice Occhiali

Alice Occhiali

Titel
Skuespiller og instruktør
E-mail
alice@ntl.dk

Alice Occhiali

Født i Ferrara (Italien) i 1984.

Alice Occhiali er skuespiller, instruktør og teaterpædagog.

Hun studerede psykologi ved University of Padova (IT) og Science of Education ved University of Ferrara (IT).

Sideløbende studerede hun moderne sang, teaterdans og teater hos italienske og internationale mestre.

Hun har i mange år arbejdet med at lede og samarbejde med adskillige projekter om social integration og lave kunstaktiviteter til sundheds- og socialsammenhænge.
I 2013 flyttede hun til Holstebro (DK), hvor hun startede sine dybe studier i teater hos Odin Teatrets skuespillere.

Fra 2013 til 2018 har hun samarbejdet med Nordisk Teaterlaboratorium-Odin Teatret, hvor hun har opført, ledet, organiseret og instrueret gadeforestillinger, stedspecifikke forestillinger, teaterkoncerter, private og offentlige teaterarrangementer, teaterprojekter for samfundet og teaterværksteder for børn, teenagere og voksne.

I denne periode samarbejdede hun med internationale teatergrupper og institutioner i Italien, Danmark, Tyskland, Frankrig og Polen.

I 2019 grundlagde hun sammen med Valerio Peroni Váli Theatre Lab, et teaterselskab, en del af Nordisk Teaterlaboratorium-Odin Teatret.

Under dette navn var hun involveret i produktion af teaterforestillinger, projekter for samfundet og om skabelse og realisering af pædagogiske projekter for børn, teenagere og voksne.

Fra 2019 til 2022 har Váli Theatre Lab udviklet samarbejder, i Holstebro by (Danmark) og i andre europæiske byer, med flere institutioner såsom: børnehaver, folkeskoler, gymnasier, gymnasier, universiteter, teaterskoler, ældreplejeboliger , centre for social bistand og hjælp.

Fra 2023 er hun skuespiller, teaterpædagog og instruktør på Nordisk Teaterlaboratorium-Odin Teatret (Holstebro-DK).

Se alle medarbejdere
bubble