Teaterpædagogisk workshop

Teaterpædagogisk workshop

Det generelle mål med denne workshop er at træne pædagoger til brugen af teatralske og udtryksfulde teknikker, at vejlede dem og lade dem genopdage potentialet i deres personlige og kreative sprog. Disse stier vil videregive nogle praktiske midler fra teater til pædagoger med fokus på øvelser og lege, der kan blive brugt i forskellige situationer i arbejdet med relationer, følelser, selvopfattelse, generthed, opmærksomhed, socialitet m.v. Parallelt med de praktiske aktiviteter vil der også være en teoretisk del omhandlende teaterpædagogik.

Teaterpædagogik er et redskab, der sætter os i stand til at åbne hidtil ukendte former for kommunikation, og som kan udvikle nye og overraskende udtryksformer.

Besøg i jeres institution

I har mulighed for at tilkøbe både workshop og forestilling til jeres institutioner. Forestillingen ”De Magiske Rejsende” handler om to søskende, som har stjålet forældrenes bil. De kommer fra Italien, men et andet sprog er ikke en grænse for at etablere nye venskaber på det sted, hvor de ankommer. Med sjove spil, sange og dans vil de begynde at lege og interagere med publikum af børn, og finder en masse venner at lege med. De Magiske Rejsende er en kort interaktiv forestilling på 30 minutter for børn fra 3 til 10 år.

Om Alice Occhiali og Valerio Peroni

Siden 2019 har Alice Occhiali og Valerio Peroni været en del af ’Teatermøder i børnehøjde – kultur for og med børn i daginstitutioner’ i Holstebro. De har afholdt workshops i mange forskellige institutioner. Gennem projektet har de to skuespillere haft mulighed for at møde hundredvis af børn og deres pædagoger. Her videregiver de teaterredskaber forbundet med teaterpædagogik, der kan bruges i det daglige pædagosiske arbejde med børnene. Alice Occhiali og Valerio Peroni er skuespillere, instruktører og undervisere.

 

Børnene var meget engagerede i forestillingen og grinede højt. Efterfølgende har de talt meget om jer. Som en 4-årig dreng sagde: 'Hvis jeg kunne skrive til dem, ville jeg spørge dem, om de ville komme tilbage hos os igen.
Børnehuset Kærnen
Vores børn blev virkelig underholdt og havde det så sjovt. Det var en god måde i havde arrangeret det hele på, så alle kom tæt på uden at blive bange. I havde et fantastisk humør og med det italienske ind over blev det en kæmpe oplevelse tak for det.
SFO - Vinderup Skole
Opdag din egen klovn

Opdag din egen klovn

ACTHOW - Exchange Learn Perform

ACTHOW - Exchange Learn Perform

Feats of Performing

Feats of Performing

bubble