The Dance of Intentions

The Dance of Intentions

På The Dance of Intentions får du mulighed for at fordybe dig med 14 dages seminar med Roberta Carreri.

Roberta Carreri tilsluttede sig Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret i 1974 og hun har været en del af ISTA (International School of Theatre Anthropology) siden stiftelsen i 1980. Carreri’s virke som skuespiller og underviser er formet af 49 år samarbejd med Eugenio Barba og af hendes møde med performanceteknikker fra Japan, Indien, Bali og Kina. Både herhjemme og ude i verden er The Dance of Intentions et anerkendt og eftertragtet seminar/masterclass.  

Deltagerne arbejder med at skabe kropslige og vokale handlinger, og med at udføre disse handlinger med forskellige energikvaliteter. Det foregår blandt andet gennem øvelser i slowmotion. Og endelig fokuserer workshoppen på stemmetræning med kroppen som klangbund og med forholdet mellem vokale og fysiske handlinger. 

På dette seminar er der fokus på den enkelte skuespillers nærvær i rummet og i relation til de andre aktører på scenen; på hvordan man er til stede i den handling man udfører og samtidig klar til at reagere.

Der arbejdes med “in-tentioner” (startpunktet for handlinger) og med hvordan man opnår dynamisk ubevægelighed. Seminaret udforsker desuden øvelser med øjnene og blikkets forskellige energikvaliteter. Vi kommer også til at opspore the leading points, det vil sige de punkter i kroppen, hvor en bevægelses ledende impuls stammer fra. 

Formålet med seminaret er at formidle grundlaget for en skuespilleruddannelse, der kan hjælpe unge skuespillere til at opdage deres “scenisk nærvær” ved at udforske en formaliseret sceneadfærd og at tilbyde erfarne skuespillere en måde at frigøre sig fra automatismer og inkorporerede klichéer.

Priser for 2024, maj og december workshop

Priser:

  • 6.000 kr. - Fuld pris
  • 5.000 kr. - Early Bird 
  • 4.500 kr. Studerende* / Grupperabat for deltagere fra samme organisation/institution

*Studerende skal fremvise gyldigt studiekort for at modtage rabatten.

Inkluderet i prisen:

  • Adgang til arbejdsrum og fællesrum som musikrum, bibliotek, arkivet og videorum
  • Overnatning på deleværelser, badeværelser og bruserum
  • Køkken med udstyr til at tilberede og spise egen mad inklusiv køleskab til at opbevare sin personlige mad
  • Adgang til vaskemaskine

Ikke inkluderet:

  • Transport til og fra teatret
  • Mad

Deltagere

Baggrund kan være skuespillere, teaterstuderende, dansere, musikere og andre med en passion og interessere i at lære teknikker og redskaber fra teaterpraksis.

Når du deltager på workshop på NTL

Du får mulighed for at møde og netværke med husets artister og gæster, samt se udvalgte forestillinger, der spillers under workshoppens længde. 

Der er en helt særlig atmosfære på vores historiske teater og du bliver inviteret med til husets fællesmøder og aktiviteter, når det passer med jeres øvrige workshopprogram.

The Path of Actions

The Path of Actions

Opdag din egen klovn

Opdag din egen klovn

Feats of Performing

Feats of Performing

bubble