ACTHOW - Exchange Learn Perform

ACTHOW - Exchange Learn Perform

ACTHOW - Workshops om udveksling, læring og performance

Kom og oplev to spændende, intense og lærerige uger sammen med professionelle kunstnere, hos Nordisk Teaterlaboratorium (NTL).

Deltag i teaterlaboratoriets læringsrige workshops, og bidrag til en scenekunstnerisk udveksling, der producerer teater på tværs af tid, traditioner og genrer.

ACTHOW er en reflektorisk forskningsplatform, der inviterer kunstnere til at deltage i nye samarbejder og kunstneriske konstellationer. Målet er at undersøge spørgsmålet "ACT - HOW?" gennem både sprog og kropssprog.

Vi opfordrer kunstnere fra alle discipliner inden for teater og scenekunst til at deltage, udveksle viden og arbejde sammen. Der er også nogle få ledige pladser til dem, der kun ønsker at deltage gennem observation.

NTL har historisk set været et internationalt mødested for kunstneriske møder og forskning. Teatret har gennemgået nogle store forandringer, og stået overfor nogle utrolige skift i de senere år. Efterhånden som vi udvikler os, forsøger vi hele tiden at omdefinere vores formål og reagere på nye og aktuelle spørgsmål. Når tilbagevendende spørgsmål dukker op, kan vi ikke forvente at svarene forbliver de samme, som da de oprindeligt blev stillet. 

På den første dag af ACTHOW vil deltagerne præsentere sig selv og dele deres praksis. Formålet er at etablere relationer mellem deltagerne og dem, der arbejder på NTL.

Deltagerne vil arbejde sammen med NTL's kunstnere, omkring fysisk træning og om at skabe en produktion baseret på Henrik Ibsens skuespil 'Peer Gynt'. I dagtimerne vil der skabes rum for refleksion og udveksling, efterfulgt af aftenforestillinger og arbejds-demonstrationer.

Udover de scenekunstneriske aktiviteter, vil der også være mulighed for at mødes med medlemmer af teaterlaboratoriets arkiv - ved navn Kuben - og det øvrige kunstneriske og administrative personale på NTL.

Yderligere information om forberedende opgaver vil blive sendt ved tilmelding.

Teaterpædagogisk workshop

Teaterpædagogisk workshop

bubble