Vi lancerer KUNSTNERISKE NABOFÆLLESSKABER

Vi lancerer KUNSTNERISKE NABOFÆLLESSKABER

Hold godt fast i kaffekoppen – for vi er klar til at sparke gang i noget helt unikt!

Nordisk Teaterlaboratorium lancerer KUNSTNERISKE NABOFÆLLESSKABER - et modelforsøg, der tager sit udgangspunkt i Særkærparken i Holstebro, der rummer 155 parceller og et erhvervsområde. Gennem en bred vifte af kunstneriske discipliner – tænk teater, musik, billedkunst og dans – er vores projekt ude på at blande naboskab og fællesskab til en livlig og forunderlig cocktail!

Vi vil være den dirigent, der forvandler dagligdagen til et kreativt sammensurium af grin, nysgerrighed og samhørighed. Selvfølgelig med en solid portion hjælp fra Særkærparkens engagerede beboere.

På onsdag, den 16. august, sætter vi fut i projektet, takket være den hjertevarme invitation fra Mette og Finn, som holder til i Særkærparken 42. De har stukket en gavmild hånd ud og inviterer hele nabolaget til havekoncert. Her kan beboerne glæde sig til en aften i selskab med den mexicanske flamencodanser, Erika Sanchez, og den virtuose danske skuespiller og harmonikaspiller, Kai Bredholt! Men vent, der er mere!  

Særkærparken 52 sender sin egen unge, dygtige balletdanser på scenen, der med elegance vil indtage haven i en enestående balletoptræden.

Dette er blot første trin på en spændende rejse, og vi kan næsten ikke vente med at se, hvordan musik, dans og teater vil flette sig ind i hver en krog af Særkærparkens haver og stuer! 

Projektet, der strækker sig over det kommende år, er bakket op af Kultursamarbejdet, der har kastet 200.000 kr. i puljen for at hjælpe dette unikke initiativ på vej.

Læs mere om projektet 

En besked fra teatrets bestyrelse

En besked fra teatrets bestyrelse

Roberta Carreri modtager ærespris

Roberta Carreri modtager ærespris

Nyskabende teateraktiviteter med grønlandske børn og unge

Nyskabende teateraktiviteter med grønlandske børn og unge

bubble