The Island of Morel: En engagerende og fascinerende udvekslingsuge er slut.

The Island of Morel: En engagerende og fascinerende udvekslingsuge er slut.

Colombianske studerende fra Colegio Hacienda Los Alcaparros tilbragte en uge her på teatret med masser af træning, læring, møder med lokale unge og en stor styrkelse af deres sammenhold.

Gruppen af talentfulde colombianske studerende fra Colegio Hacienda Los Alcaparros begav sig ud på en utrolig rejse med deres "The Island of Morel", en produktion inspireret af Adolfo Bioy Casares' berømte roman. Forestillingen dykkede ned i dybe temaer om identitet, hukommelse og virkelighedens grænser og efterlod publikum betaget.

Gennem deres intensive uge på teatret havde eleverne en helt ekstraordinær mulighed for at fordybe sig fuldt ud i teatrets og musikkens verden ledet af de to erfarne teaterpædagoger Alice Occhiali og Valerio Peroni samt for at udforske vores omgivelsers rige arv.

I løbet af ugen har eleverne deltaget i en bred vifte af workshops og samarbejdsaktiviteter, og på alle måder omfavnet chancen for at lære og vokse som spirende kunstnere.

Vi ønsker eleverne og deres lærere en god tur hjem, og vi håber at se demigen en dag – måske som nye stjerner, der pryder scenerne i teatret rundt om i verden, og deler deres passion og talent med publikum vidt og bredt. Må jeres kunstneriske rejser fortsætte med at blomstre, og må I altid finde inspiration i performancekunstens magi. 

.

Lancering af MEETING POINT

Lancering af MEETING POINT

Vi lancerer KUNSTNERISKE NABOFÆLLESSKABER

Vi lancerer KUNSTNERISKE NABOFÆLLESSKABER

Børnekulturnatten

Børnekulturnatten

bubble