Lancering af MEETING POINT

Lancering af MEETING POINT

 Et banebrydende udvekslingsophold for udøvende kunstnere

Holstebro, Danmark - MEETING POINT, et innovativt residency-udvekslingsprogram, er begejstret for at kunne annoncere sin lancering, som finder sted fra den 5. til den 7. marts i Holstebro, Danmark. Dette banebrydende initiativ, som ledes af DSI Swinging Europe i samarbejde med et dynamisk partnerskab bestående af enheder fra Danmark (Nordisk Teaterlabpratorium), Grækenland (Fabrica Athens) og Polen (Fundacia B'cause), har til formål at fremme tværkulturelt og tværfagligt samarbejde mellem scenekunstnere.

MEETING POINT er designet til at imødekomme det presserende behov for kulturel udveksling og støtte til udsatte kunstnere, med et særligt fokus på at styrke ukrainske kunstnere. Gennem dette program vil kunstnere fra hele Europa få mulighed for at engagere sig i en rig dialog, udforske nye kreative veje og bidrage til en levende kulturel mosaik.

Kick-off-arrangementet i Holstebro markerer begyndelsen på en række residencies, workshops og offentlige forestillinger, der er udtryk for sammenhold, kreativitet og modstandsdygtighed. Vi inviterer lokalsamfundet, medier og interessenter til sammen med os at fejre lanceringen af dette transformative projekt.

For yderligere information og for at støtte dette initiativ, kontakt venligst info@ntl.dk

Nyskabende teateraktiviteter med grønlandske børn og unge

Nyskabende teateraktiviteter med grønlandske børn og unge

NTL udpeget til ny musikdramatisk ordning

NTL udpeget til ny musikdramatisk ordning

News from the theatre

News from the theatre

bubble