Ildfluefest 2022

Ildfluefest 2022

Ikarus sætter gang i gaden med livemusik, performances og gadeteater

Ikarus Stage Arts inviterer til en tredages kulturfest som sætter kunst, kultur og fællesskaber i fokus 1. – 3. september.

Hvordan kan kunst og kultur bruges til at bygge bro på tværs af etniske og kulturelle forskelle? Med Ildfluefest vil Ikarus Stage Arts, sammen med Holstebro Kommune og Den Boligsociale Helhedsplan i Trekanten, skabe de bedste forudsætninger for, at flere børn og familier introduceres til det varierede kulturliv vi har i Holstebro Kommune.

  • Men vi kan ikke gøre det alene! Vi tror på det tætte samarbejde og derfor har vi inviteret folk fra hele verden til at skabe tre dage spækket med live musik, performances, kulinarisk gademarked i Trekanten, gadeteater, cirkus, internationale gæsteforestillinger fra bl.a. Grønlands Nationalteater. Festivalen vil finde sted forskellige steder i byen:

september – Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, Særkærparken 144
september – Gågaden Holstebro, start ved Nørreport kl. 15:00
september – Trekanten Holstebro

Ildfluefesten er kulminationen på Ikarus Stage Arts og Ildflueakademiets børns arbejde i Trekanten, hvor målet er at skabe og fejre nye fællesskaber gennem kunst.

-Når vi optræder, kan vi skabe en forbindelse mellem professionelle kunstnere og almindelige mennesker, og den interaktion er både sjov og interessant. Pointen er at vise folk så mange forskellige udtryksformer som muligt, og at vise, at der er ting, som kan binde folk sammen på tværs af baggrunde og lande. Vi håber, at det bliver fedt, og at vi formår at skabe nogle nye netværk, siger Carolina Pizarro.

Alle arrangementer er gratis, men det er vigtigt at reservere billetter til forestillingerne d. 1 september, da der er begrænset antal pladser. Læs mere og reserver billetter på odinteatret.dk

Ildfluefest er støttet af Holstebro Kommune og Vestforsyning.

Roberta Carreri fylder 70 år i dag

Roberta Carreri fylder 70 år i dag

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret lancerer nyt logo og visuel identitet

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret lancerer nyt logo og visuel identitet

Internationalt teaterlaboratorium dykker ned i datidens overtro

Internationalt teaterlaboratorium dykker ned i datidens overtro

bubble