LEV NU

LEV NU

LEV NU er et samskabende kulturprojekt som blev opstartet i 2019 af performance designer Iben Sophie Bredholt i samarbejde med Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret. Projektet breder sig over Holstebro-, Struer- og Lemvig Kommune, og fortsætter med at blivet udfoldet i løbet af de næste fire år som et led i Kulturaftalen i Midt- og Vestjylland 2021-2024.

Formålet med LEV NU er at etablere et “Eventværksted For Ældre & Børn”, hvor de involverede kunstnere i projektet vil rejse fra by til landsby og udforske meningsfulde måder at involvere børn og ældre i at skabe kulturbegivenheder sammen.

I Eventværkstedet har deltagerne mulighed for at dele en kunstnerisk passion de har til fælles, og de vil blive involveret at skabe begivenheder sammen, hvor disse passioner er omdrejningspunktet. Ved at organisere events der samler lokale aktiviter og involvere mennesker i alle aldre, skal projektet skabe nye møder på tværs af generationer og gøre afstanden mellem de lokale institutioner mindre.

I et værksted kan man udforske nye idéer, eksperimentere og sætte ting sammen på nye måder. På sammen måde er Eventværkstedet en mulighed for at udforske nye former for samskabende eventkoncepter i praksis, som samtidig udvikles løbende i mødet og dialogen med de mennesker der involveres.

 

Vi skaber nye former for samskabende eventkoncepter.

Holdet bag

Iben Sophie Bredholt 

Performance Designer

Erika Sanchez

Flamencodanser og musiker

Kai Bredholt

Skuespiller og musiker

Om LEV NU

LEV NU tager udgangspunkt i tanken om at vi gennem hele livet har brug for at være en del af fællesskaber, hvor vi har mulighed for at bidrage med noget vi er passionerede omkring. Eventværkstedet skal derfor være et fundament, hvor nye fællesskaber kan vokse frem mellem de medvirkende, og hvor de har mulighed for at optræde med og dele deres passioner med hinanden.

Begivenhederne organiseres af projektleder Iben Sophie Bredholt og forskellige kunstneriske aktører tilknyttet Nordisk Teaterlaboratorium. Sammen med lokale pensionister, børn og unge skaber de alt fra teater- og cirkusforestillinger, årstids- bal og koncerter, dansende lysparader og poesi-vandringer.

I løbet af året 2024 vil de metoder og eventkoncepter som bliver udviklet i løbet af projektperioden blive præsenteret for studerende indenfor pædagogiske uddannelser og kunst- og kulturledelse.

 

Støttet af

LEV NU er støttet af Kulturaftalen i Midt- og Vestjylland og Holstebro Kommune.

Samarbejdsprojekt med Regionshospitalet Gødstrup

Samarbejdsprojekt med Regionshospitalet Gødstrup

Landsbylaboratoriet

Landsbylaboratoriet

Landsby Akademiet

Landsby Akademiet

bubble