The Soul Catcher

The Soul Catcher

Rød sal
Rød sal
Pris
120 kr. + gebyr / 60 kr. børn/studerende/pensionister + gebyr
Dato
4 okt.
Varighed
90 minutter

The Soul Catcher

The Soul Catcher er en forførende og dybt forstyrrende teaterperformance om psykisk vold, manipulation, kontrol og magt. Forestillingen skabes i et krydsfelt mellem teater, dark cabaret og performancekunst. The Soul Catcher sætter fokus på Narcissistisk Personlighedsforstyrrelse (NPD), som bl.a. er karakteriseret ved manglen på empati, destruktiv jeg-dyrkelse, intrigante iscenesættelser af virkeligheden, jagten på bekræftelse og rovdriften på andre mennesker. 

The Soul Catcher er:

  • En sort-humoristisk teaterperformance om det moderne rovdyr. 
  • En scenisk kommentar til dagens samfunds- og kulturværdier. 
  • En alarmklokke, et survival kit, en overlevelsesstrategi. 

The Soul Catcher udfordrer gængse publikumskonventioner. Som i ethvert narcissistisk forhold, hvor krænker og offer er gensidigt afhængige af hinanden, spiller publikum en afgørende rolle. Vi leger med narcissistens væsen ved først at forblænde og forføre, for derefter gradvis at manipulere relationen mellem performere og publikum. 

Med sort humor, charme, intelligens og utilregnelighed skaber vi et univers, der langsomt skubber til grænserne, for at skabe debat om kontrol, magt, empati og personligt ansvar. 

Hvor går DIN grænse? 

The Soul Catcher have urpremiere på Bora Bora i januar 2020. Herefter har forestillingen spillet på Teater Momentum, Det Kongelige Teater og Helsingør Teater / Kulturværftet. 

En forestilling af Annika B. Lewis og Kassandra Production

 

★★★★★ “Forestillingen er skarp og usentimental. Det er en blanding af performans, dans, spoken words og krydret med benhård elektronisk musik. De tre skuespiller går ikke på kompromis med deres udtryk, men leverer en solid præstation. Forestillingen lever helt op til mine høje forventninger, som jeg med tiden har fået til skaberen af værket, Anika B. Lewis og fik ovenikøbet en stor gave med oven i hatten, da temaet både var præsenteret som autofiktion og var fantastisk skildret. Bravo for mod og kunstnerisk pondus.”
Kulturnyt

Skuespillere

Erik Pold

Skuespiller

Lisbeth Sonne Andersen

Skuespiller

Johan Svensson

Skuespiller

Holdet bag

Annika B. Lewis

Instruktør og koreograf

Signe Krogh

Scenedesigner

Sofus Forsberg

Komponist

Morten Ladefoged

Lysdesign

Anne Hübertz Brekne

Dramaturg

★★★★ Narcissisten sluger din sjæl “The Soul Catcher viser med stor præcision, hvor farlige de mennesker er, som på overfladen er ekstremt energiske, følsomme og intelligente, men som bag alle deres masker og identiteter huser en emotionel vampyr.”
Århus Stiftstidende
Forestilling
12 okt.
Kabaret
6- 8 okt.
VildVALDI

VildVALDI - en teaterkoncert for alle aldre

Teaterkoncert
12-14 okt.
bubble