Open Call

Open Call

Dato
26. mar. - 5. maj.

OPEN CALL: TVÆRÆSTETISKE PROJEKTER INDEN FOR MUSIK OG SCENEKUNST HOS NORDISK TEATERLABORATORIUM 

Få produktionsfaciliteter til jeres projekt og netværksmuligheder hos Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro. 

Er I på udkig efter rammer til at udvikle og skabe en kunstnerisk produktion inden for musik og scenekunst? Så kom til Holstebro og få plads til jeres projekt samtidig med, at I får mulighed for at opbygge netværk med andre kunstnere. 

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret er Danmarks fjerde største ensembleteater og det ældste egnsteater. Vi er ikke kun et teater, der leverer fremragende oplevelser, men også et teater, der er dybt forankret i det lokale, regionale og internationale kunstneriske netværksmiljø.

Vi tilbyder, som en del af netværket for produktionsfaciliteter, to årlige forløb på 3 uger, hvor I som gruppe kan bo på Nordisk Teaterlaboratorium, mens I arbejder med jeres projekt. I kommer til at indgå i huset med både de fast tilknyttede kunstnere og andre kunstnere in residens, og I bliver en del af et internationalt miljø.

I forløbet får I stillet en af vores teatersale til rådighed, hvor I har mulighed for kunstnerisk sparring, arbejdsrum, bistand fra tekniker og producent, samt PR- og kommunikationssparring. Derudover er der mulighed for overnatning på single- eller dobbeltværelse med adgang til fuldt udstyret køkken. Som afslutning på forløbet vil der være mulighed for en åben visning.

HVEM KAN SØGE? 
Alle professionelle udøvende kunstnere, som arbejder inden for scenekunstens krydsfelt mellem scenekunst og lyd. Er du i tvivl, om dit projekt er kvalificeret, kan du klikke på linket med retningslinjerne på Statens Kunstfonds pulje for tværæstetiske projekter inden for musik og scenekunst.

SÅDAN SØGER DU 
Ansøgningen skal indeholde følgende: 
•    En beskrivelse af projektet (maksimalt en hel side)
•    CV for enkelte kunstnere eller gruppen (maksimalt en side)
•    Varighed: 3 uger
•    Ønsker til faglig sparring og involvering – herunder hvilket produkt I forestiller jer at ende med efter opholdet hos os? Er det et pilotprojekt, en undersøgelse, et færdigt værk eller andet? Og hvordan kan vi hjælpe jer videre?
•    Ønsker til sal og periode (NTL Sal information: https://ntl.dk/p/om-ntl/faciliteter)

Perioder i 2024: en af vores 3 sale i Nordisk Teaterlaboratorium kan søges benyttet i ugerne: 
•    3 uger: 21. juni - 12. juli
•    3 uger: 15. juli - 5. august 
•    Giv et alternativ forslag

Ansøgningsfrist: 5. maj – I får svar senest 3 uger efter efter. Alle dokumenter sendes i en mail til Simon Beyer-Pedersen på mail simon@ntl.dk. 

GODT AT VIDE 
Nordisk Teaterlaboratorium stiller ikke økonomi til rådighed til ekstra udstyr, transport eller forplejning. 
Hvis du er interesseret i yderligere information, kan du henvende dig til Producent og Projektleder Simon Beyer-Pedersen. 

Vi glæder os til at høre fra jer!

DreamScape 2024 – Open Call Exhibition & workshops

DreamScape 2024 – Open Call Exhibition & workshops

Event
19. - 28. apr.
Sidste Festuge møde på Sygehusgrunden

Sidste Festuge møde på Sygehusgrunden

Event
24. apr.
The Dance of Intentions

The Dance of Intentions - Holstebro

Masterclass
6. - 18. maj.
bubble