Masterclass med The Dance of Intentions i Berlin

Pris
265 euro
Dato
17 - 19. nov.
Sprog
Engelsk (dansk, italiensk og spansk)

Intensiv masterclass inkl. arbejdsdemonstrationen "Traces in the snow".

På The Dance of Intentions får du mulighed for at fordybe dig med 14 dages seminar med Roberta Carreri.

Roberta Carreri tilsluttede sig Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret i 1974 og hun har været en del af ISTA (International School of Theatre Anthropology) siden stiftelsen i 1980. Carreri’s virke som skuespiller og underviser er formet af 49 år samarbejd med Eugenio Barba og af hendes møde med performanceteknikker fra Japan, Indien, Bali og Kina. Både herhjemme og ude i verden er The Dance of Intentions et anerkendt og eftertragtet seminar/masterclass.  

Deltagerne arbejder med at skabe kropslige og vokale handlinger, og med at udføre disse handlinger med forskellige energikvaliteter. Det foregår blandt andet gennem øvelser i slowmotion. Og endelig fokuserer workshoppen på stemmetræning med kroppen som klangbund og med forholdet mellem vokale og fysiske handlinger. 

På dette seminar er der fokus på den enkelte skuespillers nærvær i rummet og i relation til de andre aktører på scenen; på hvordan man er til stede i den handling man udfører og samtidig klar til at reagere.

Der arbejdes med “in-tentioner” (startpunktet for handlinger) og med hvordan man opnår dynamisk ubevægelighed. Seminaret udforsker desuden øvelser med øjnene og blikkets forskellige energikvaliteter. Vi kommer også til at opspore the leading points, det vil sige de punkter i kroppen, hvor en bevægelses ledende impuls stammer fra. 

Formålet med seminaret er at formidle grundlaget for en skuespilleruddannelse, der kan hjælpe unge skuespillere til at opdage deres “scenisk nærvær” ved at udforske en formaliseret sceneadfærd og at tilbyde erfarne skuespillere en måde at frigøre sig fra automatismer og inkorporerede klichéer.

Tidsplan 

  • Fredag – søndag kl. 10.00 til 15.30 hver dag inkl en halv times frokostpause
  • Visning af en arbejdsdemonstration “Traces in the Snow” fredag kl. 16.00-18.00

Tilmelding og pris 

  • 265 EUR
  • 16 pladser
  • Send din ansøgning på engelsk eller tysk til info@cosmino.org - beskriv kort din baggrund og hvorfor, du ønsker at deltage

Læs mere her: https://www.cosmino.org/2017/02/24/workshops/

ACTHOW - Exchange Learn Perform

Act How - Exchange, Learn, Act (session på engelsk)

Masterclass
11. - 25. aug.
ACTHOW - Exchange Learn Perform

ACT HOW - Exchange, Learn, Act (på spansk)

Masterclass
1. - 15. sep.
The Dance of Intentions

The Dance of Intentions - Holstebro

Masterclass
2. - 14. dec.
bubble